Pogoji uporabe spletne strani

1. Uporaba spletne strani

Dobrodošli na spletni strani podjetja Oplast d.o.o.
Lastnik in skrbnik spletnega mesta www.oplast.si je podjetje Oplast d.o.o., Tepanje 63, 3210 Slovenske Konjice, Slovenija.
Z dostopom in brskanjem po našem spletnem mestu se strinjate, da boste upoštevali in spoštovali naslednje Splošne pogoje uporabe. Pred uporabo spletnega mesta in informacij podjetja Oplast d.o.o. objavljenih na spletni strani, prosimo natančno preberite sledeče pogoje. če se ne strinjate s spodaj navedenimi pogoji, vam uporabe spletne strani ne priporočamo.

2. Vsebina spletnega mesta

Trudimo se, da je vsebina spletnega mesta redno posodobljena in vsebuje pravilne informacije in gradiva, vendar ne jamčimo, da je vsebina natančna, popolna ali posodobljena, prav tako tega nismo dolžni storiti. če želite prejeti več informacij o vsebini, objavljeni na spletnem mestu, nas kontaktirajte na info@oplast.si.

3. Lastništvo vsebine

Vsa grafika, besedila, slike, video posnetki, designi, kakršno koli drugo gradivo, zaščiteno z avtorskimi pravicami, in vsi drugi materiali na spletnem mestu Oplast (v nadaljevanju "Vsebina"); zaščitena trgovska imena, blagovne znamke, storitvene znamke, logotipi in drugi značilni elementi blagovne znamke, ne glede na to, ali so registrirani ali ne, so v lasti, pod nadzorom ali licenco družbe Oplast d.o.o., ter so zaščitena z zakonom o intelektualni lastnini, vključno z, vendar ne omejeno na avtorske pravice, blagovne znamke, ime domene, patente, poslovne skrivnosti, mednarodne pogodbe in druge lastniške pravice ter zakone o nelojalni konkurenci. Z uporabo spletnega mesta www.oplast.si ali njegove Vsebine potrjujete in se strinjate, da boste spoštovali vse veljavne zakone o intelektualni lastnini, ter vsa posebna obvestila na teh spletnih mestih. Vse pravice, ki niso izrecno podeljene, so pridržane.
Spletnega mesta in vsebine spletne strani www.oplast.si ni dovoljeno kopirati, reproducirati, spreminjati, prilagajati, prevajati, prenašati, prikazovati, objavljati ali kakor koli drugače distribuirati brez izrecnega predhodnega pisnega dovoljenja podjetja Oplast d.o.o. Dovoljen je prikaz na zaslonih, tiskanje in prenos vsebine s tega spletnega mesta, vendar izključno za vašo osebno, nekomercialno in izobraževalno uporabo. Na vseh kopijah vsebine, ki jo naredite, morate obdržati avtorske pravice in druga obvestila.
Nepooblaščena uporaba spletnih strani www.oplast.si ali vsebine, ki je na voljo na spletnem mestu www.oplast.si, lahko krši veljavno zakonodajo o intelektualni lastnini ali drugo zakonodajo.

4. Varstvo osebnih podatkov

Spletno mesto uporablja piškotke. Nadaljnje informacije o obdelavi osebnih podatkov so navedene v politiki piškotkov.

5. Spremembe splošnih pogojev uporabe

Splošne pogoje uporabe lahko kadar koli spremenimo. Po obisku spletnega mesta s spremenjenimi splošnimi pogoji uporabe veljajo spremenjeni splošni pogoji uporabe, zato vam svetujemo, da morebitne spremembe občasno preverite.

6. Veljavno pravo in reševanje sporov

Za morebitne pravne spore s podjetjem Oplast d.o.o. je pristojno ustrezno sodišče v Slovenskih Konjicah po slovenski zakonodaji.

7. Kontakt

V primeru kakršnega koli vprašanja, oklevanja ali predloga glede Splošnih pogojev uporabe nas kontaktirajte na info@oplast.si.
Zahvaljujemo se vam za branje teh pogojev. Zdaj pa uživajte na naši spletni strani.

Oplast d.o.o., Tepanje 63, 3210 Slovenske Konjice •  T (03) 757 2000 • E info@oplast.si • Piškotki • Pogoji uporabe