STORITVEPODJETJEZAVEZANOST

Brizganje plastike

injection moulding

izdelava orodij

mould making

izdelava kovinskih delov

metal parts

sestavljeni deli

assemblies
oplast headquaters

Podjetje Oplast® se že več kot 40 let ukvarja z brizganjem plastike, predelavo plastičnih mas in izdelavo orodij, prav tako pa svojim partnerjem nudi tudi vse podporne storitve.

V našem obratu, ki se ukvarja z obdelavo kovin, uporabljamo sledeče tehnologije: štancanje/oblikovanje kovine, do 6 osno struženje, brušenje, rezkanje, kovanje, kaljenje, profiliranje, peskanje in galvanizacijo (črni oksid, cink, nikelj in krom).

V začetku leta 2015 smo prevzeli podjetje Tampo, ki se ukvarja s proizvodnjo plastične embalaže, strankam pa nudi tudi tampo, sito in folijski tisk.

Ena naših ključnih prednosti je lastna proizvodnja kovinskih delov, ki jo kombiniramo z do trikomponentnim prebrizgavanjem, ki ga lahko zaključimo z različnimi možnostmi sestavljanja in tiska (kromiranje, lakiranje ...).

Ali moramo ob vsej našteti ponudbi izpostaviti, da so naša posebnost izdelki po meri, razviti od ideje do prototipa ter orodij za brizganje do končnega proizvoda?

Kakovost

Podjetje Oplast® strankam nudi vrhunsko kakovost proizvodov in storitev. Vsi naši proizvodni obrati so certificirani po
ISO 9001, ISO 14001 in IATF 16949 (avtomobilska industrija).

Dodana vrednost

Podjetje Oplast® nudi svojim strankam širok nabor storitev in jim na ta način omogoči, da se projekti po meri izvedejo hitro, učinkovito in po konkurenčnih cenah.

Okolje

Podjetje Oplast® si zelo prizadeva za ohranjanje okolja, zato smo se zelo potrudili, da smo pred več kot 12 leti bili med prvimi proizvajalci v naši branži, katerih vse enote delujejo v skladu s standardom ISO14001.

iso 14001

Oplast d.o.o., Tepanje 63, 3210 Slovenske Konjice •  T (03) 757 2000 • E info@oplast.si • Piškotki • Pogoji uporabe