Ročno orodje

orodjet

Kraftgrip®

Oplast® ima več kot 40 leti izkušenj in je v tem času postalo eno od vodilnih svetovnih podjetij za proizvodnjo profesionalnih ročnih orodij, ki jih proizvaja pod lastno blagovno znamko Kraftgrip® ter tudi za druge naročnike. Razlogi za to so enostavni. Oplast® si je to mesto zaslužil z osredotočanjem na profesionalne uporabnike in izpolnjevanje visokih zahtev le-teh. Po enakem sistemu proizvedemo vsak proizvod Kraftgrip®, pri čemer uporabljamo vrhunske komponente, sodobne stroje ter inovativen design, ki omogoči udobno ter enostavno uporabo. Enako visok je naš nivo podpornih storitev: vsi proizvodi Kraftgrip® imajo neomejeno garancijo na proizvodne napake - vključno z vrhunsko tehnično podporo.

Celovita ponudba izvijačev, inbus ključev, izvijačev za matice in stebel/dodatkov za električne stroje vseh standardnih sistemov za vijačenje vam omogoča enostavno odločitev za proizvod, ki najbolj ustreza vašim zahtevam - na tak način prihranite čas in denar.

Prav tako Oplast® nudi rešitve po meri za OEM stranke od oblikovanja po želji stranke, 3D modeliranja, izdelave prototipov in lastne izdelave orodij, do rešitev za embalažo in dobavo dokončanih proizvodov vseh vrst ročnega orodja po vsem svetu - pravi ponudnik celovitih rešitev!

Proizvodi Kraftgrip® so oblikovani in proizvedeni tako, da presežejo vaše zahteve in vam ponudijo več.

Najboljša orodja za profesionalce!

Oplast d.o.o., Tepanje 63, 3210 Slovenske Konjice •  T (03) 757 2000 • E info@oplast.si • Piškotki • Pogoji uporabe